Het boekingstraject: ontdek hoe reizigers online plannen en boeken

Bekijk ons meest recente onderzoek naar de voorkeuren en het gedrag van reizigers tijdens het online boekingstraject.

Ontdek hoe uw gasten online informatie inwinnen en hun reizen plannen en boeken

Nu het digitale landschap en de reisbranche steeds verder gefragmenteerd raken, is de manier waarop mensen reisinspiratie opdoen, informatie inwinnen en hun reizen boeken veranderd. Er lijken eindeloos veel contactpunten te zijn waarop u gasten kunt beïnvloeden en aanspreken. Samen met Luth Research voerden we in zeven landen een gericht onderzoek uit om de voorkeuren en het gedrag van gasten tijdens het online boekingstraject beter te begrijpen en in het boekingstraject van de reiziger de talloze mogelijkheden voor eigenaren van vakantiehuizen te ontdekken.

Download het rapport voor inzichten over vakantieverhuur en om te zien hoe u gasten het beste kunt bereiken, inspireren, aanspreken en converteren tijdens hun online boekingstraject.

 

Rapport downloaden

Gegevensbronnen

7

geografische markten

5713

deelnemers aan de reizigersenquête

70.000+

reizigers in het digitale datapanel

Inspiratie

Vakantiehuisgasten verblijven brengen vergeleken met andere reizigers de meeste tijd door in de inspiratiefase. Ontdek welke factoren reizigers het meest beïnvloeden, van social media tot advertenties, en hoe u in contact kunt komen met gasten voordat ze hun beslissingen nemen.

Onderzoek en planning

Vakantiehuisgasten besteden veel meer tijd aan het doornemen van reiscontent bij het onderzoeken en plannen van hun reizen. Ontdek welke bronnen ze gebruiken en welke factoren ze het belangrijkst vinden bij het kiezen van de accommodatie die ze willen boeken.

Boeking

Veel factoren, waaronder loyaliteit en eerdere ervaringen, zijn van invloed op waar vakantiehuisgasten uiteindelijk boeken. Ontdek welke rol deze factoren precies spelen en hoe u gasten het beste kunt aanspreken voordat ze boeken.

Bekijk de rapporten over het boekingstraject

Download het onderzoek om het volledige rapport over het boekingstraject van reizigers wereldwijd te bekijken, evenals regionale inzichten over Australische, Canadese, Franse, Japanse, Mexicaanse, Britse en Amerikaanse reizigers.

Selecteer hieronder het rapport van uw keuze.

Selecteer uw voorkeurstaal om de belangrijkste inzichten voor de Verenigde Staten te downloaden.

Selecteer uw voorkeurstaal om de belangrijkste inzichten voor het Verenigd Koninkrijk te downloaden.