Reizigerswaarde-index 2023

Ons meest recente onderzoek laat zien waar de verwachtingen van reizigers en de opvattingen van de reisbranche op één lijn liggen en waar ze uiteen lopen.

Ontdek wat uw gasten het belangrijkst vinden

Onze jaarlijkse Reizigerswaarde-index laat zien hoe de voorkeuren van reizigers in de loop van de tijd zijn veranderd. Van de nog altijd gevoelde invloed van COVID-19 tot de stijgende inflatie: kijk wat consumenten en professionals uit de industrie zeggen over de factoren die van invloed zijn op de huidige reizigersvoorkeuren.

Download het basisrapport met wereldwijde trends en bekijk daarna de inzichten die specifieker van toepassing zijn op uw bedrijf in het rapport met de belangrijkste punten voor de vakantieverhuurbranche. Selecteer het gewenste rapport en uw voorkeurstaal op de bevestigingspagina (rapport beschikbaar in 12 talen).

 

De rapporten bekijken


Meer over het onderzoek

11.000

consumenten

1100

brancheprofessionals

11

geografische markten

Permanente voorkeuren

De pandemie heeft het reizen veranderd. Kijk welke voorkeuren van gasten blijvend zijn, ook na de pandemie.

Tijdelijke trends

Niet alle omslagpunten zijn permanent. Soms is er sprake van een tijdelijke reactie op een extreme situatie. Voor bepaalde veranderingen, zoals de afname van het aantal zakelijke en internationale reizen en de verhoogde standaarden op het gebied van hygiëne, geldt binnenkort weer de situatie van voor de pandemie.

Fluctuerende factoren

Net als de pandemie blijven bepaalde patronen moeilijk te voorspellen en 2022 bracht ons nieuwe uitdagingen en kansen. Welke trends houden we in de gaten?

Bekijk de rapporten over de Reizigerswaarde-index 2023

Vul het formulier in om het basisrapport en het rapport met de belangrijkste punten voor de vakantieverhuurbranche te bekijken.

Selecteer het gewenste rapport en uw voorkeurstaal op de bevestigingspagina (rapport beschikbaar in 12 talen).