Welkom bij One Key™

Het eerste loyaliteitsprogramma van een groot vakantiehuisplatform is er! One Key, ons meest uitgebreide loyaliteitsprogramma ooit, verbetert de reizigerservaring om voor u meer vraag te genereren.

Maak kennis met ons loyaliteitsprogramma: One Key

Nu ze de flexibiliteit hebben om beloningen te verzamelen en te gebruiken bij Expedia, Hotels.com en Vrbo, kunnen reizigers een wereld aan mogelijkheden ontsluiten. En dat geldt ook voor onze partners!

Het is eenvoudig, flexibel en lonender voor u en uw gasten.

 

Eén loyaliteitsprogramma, drie merken, talloze manieren om te profiteren.

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om de reiservaring te verbeteren. Door onze reizigersmerken samen te brengen in één enkel programma, geven we gasten de vrijheid om beloningen te verzamelen en te gebruiken voor verschillende in aanmerking komende reiselementen. U krijgt daarmee meer zichtbaarheid dan ooit bij waardevolle reizigers. Met One Key kunt u:

  • U omzetpotentieel maximaliseren met door Expedia Group gefinancierde OneKeyCash™, onze nieuwe beloningsvaluta. Leden kunnen OneKeyCash verzamelen bij elke manier waarop ze reizen — en kunnen daarmee in aanmerking komende boekingen doen bij u.*
  • Frequente reizigers bereiken met een programma dat de lidmaatschapsstatus jaarlijks beoordeelt (in plaats van levenslange kwalificatie).
  • Uw zichtbaarheid vergroten onder hoogwaardige reizigers, ongeacht bij welk van onze merken ze boeken en welk type reis ze kiezen — in aanmerking komende hotels, vakantiehuizen, huurauto's, vluchten of cruises.

*OneKeyCash kan niet worden ingewisseld voor contant geld en kan alleen worden gebruikt op Expedia, Hotels.com en Vrbo.

Leden genereerden ongeveer 3x meer brutoboekingen per klant, ruim 2x meer brutowinst per klant en 2x meer klantenbinding ten opzichte van niet-leden.

Expedia Group, wereldwijde boekingen op Expedia.com en Hotels.com, 18 maanden, 2021-2022

Profiteer van de voordelen van One Key

Haal vandaag nog zoveel mogelijk uit One Key en laat uw accommodatie opvallen. Optimaliseer uw advertentie door foto's, kopteksten en accommodatiebeschrijvingen toe te voegen. En zorg ervoor dat uw tarieven en kalendervolledig en concurrerend zijn.

95% van de leden is van plan om in de komende 12 maanden op vakantie te gaan, vergeleken met 67% van de niet-loyaliteitsleden.

Expedia Group, consumentenonderzoek met Wakefield Research, maart 2023

Lees meer over One Key

One Key is ons meest uitgebreide loyaliteitsprogramma voor reizigers ooit. One Key brengt Expedia, Hotels.com en Vrbo samen in eenzelfde reisprogramma. Dat geeft leden de vrijheid om te reizen hoe ze willen en telkens te worden beloond: voor in aanmerking komende vluchten, huurauto's, hotels, vakantiehuizen en meer.

Expedia Group had vroeger afzonderlijke loyaliteitsprogramma's voor Expedia en Hotels.com en geen loyaliteitsprogramma voor Vrbo. Deze afzonderlijke programma's pasten verschillende beloningsstructuren toe en beloningen konden niet tussen beide programma's worden uitgewisseld. One Key vervangt Expedia Rewards en Hotels.com Rewards en is het eerste loyaliteitsprogramma ooit voor Vrbo.

Reizigers verzamelen niet alleen beloningen bij onze drie merken (Expedia, Hotels.com en Vrbo) maar ook voor verschillende reisproducten, zoals in aanmerking komende hotels, vakantiewoningen, huurauto's, vluchten en cruises. One Key introduceert ook OneKeyCash, de nieuwe loyaliteitsvaluta die reizigers verzamelen als een percentage van hun aankopen. Met OneKeyCash kunnen ze vervolgens korting krijgen op in aanmerking komende reisboekingen op Expedia, Hotels.com en Vrbo.* One Key verenigt Expedia, Hotels.com en Vrbo in één eenvoudig, gebruiksvriendelijk en flexibel loyaliteitsprogramma.

*OneKeyCash kan niet worden ingewisseld voor contant geld en kan alleen worden gebruikt op Expedia, Hotels.com en Vrbo.

One Key is gelanceerd in de VS op 6 juli 2023. Meer markten volgen in 2024. Onze andere loyaliteitsprogramma's voor reizigers blijven van kracht in de markten waar One Key nog niet is gelanceerd.

Nee, partners maken automatisch deel uit van deze wijziging. U hoeft geen actie te ondernemen om te kunnen profiteren van de toegenomen vraag die One Key genereert.

Ga voor meer informatie over One Key naar https://www.vrbo.com/one-key.

Reizigers kunnen alleen OneKeyCash inwisselen bij accommodaties die USD gebruiken als valuta en niet geïntegreerd zijn met een accommodatiemanagementsysteem.


Is deze inhoud nuttig?