Zes manieren om het hele jaar door boekingen te krijgen

Het hele jaar door boekingen binnenhalen is een belangrijk onderdeel van het beheer van een succesvol vakantiehuis en het laten groeien van uw bedrijf.

Of het nu gaat om doordachte, veelzijdige voorzieningen — 70% van de reizigers is ten slotte bereid extra te betalen voor accommodaties die hun favoriete voorzieningen en diensten aanbieden — of om concurrerende tarieven, het creëren van een geweldige gastenervaring is essentieel.*

Hier volgen enkele tips om uw advertentie te verbeteren en het hele jaar door meer gasten te verwelkomen:

1. Maximaliseer vakantieboekingen

Als u uw zomerhuis aan het meer verhuurt tijdens de wintervakantie of uw skivriendelijke chalet tijdens de zomer, maak dan slim gebruik van de vakanties. Ongeacht het seizoen hebben mensen een verblijfplaats nodig voor hun festiviteiten. Overweeg dus om speciale tarieven toe te passen voor vakanties buiten het hoogseizoen en gebruik vakantievriendelijke taal in uw advertentie.

Het is ook belangrijk om vakantiegerichte voorzieningen te benadrukken als u het hele jaar door boekingen van reizigers wilt aantrekken. Vermeld bijvoorbeeld de familiekamer die perfect is voor het openen van geschenken of de BBQ-plek die ideaal is voor zomerse bijeenkomsten.

2. Focus op de gastenervaring, wat er ook gebeurt

Hoewel bepaalde aspecten van een accommodatie afhankelijk van het seizoen kunnen veranderen, dient de gastenervaring het hele jaar door consistent uitstekend te zijn. U kunt een vier-seizoenenvakantiehuis creëren dat het hele jaar door reizigers trekt door aandacht te besteden aan zaken die in elk seizoen belangrijk zijn en door uw beloften waar te maken. Van doordachte toevoegingen, zoals een geweldig koffiezetapparaat en een gezellige loungeruimte, tot kleine verbeteringen, zoals net geverfde muren en nieuw beddengoed, focus altijd op de gastenervaring. U zult zien dat het zijn vruchten afwerpt.

3. Bied concurrerende tarieven in elk seizoen

Maximaliseer uw huurinkomsten door concurrerende tarieven toe te passen die seizoensreizigers het hele jaar door aantrekken — inclusief tarieven voor het hoogseizoen binnen uw markt, belangrijke vakanties en grote lokale evenementen die mensen van buiten de stad kunnen aantrekken.

Als u zich afvraagt hoe u kunt experimenteren met uw tarieven en deze kunt optimaliseren, gebruik dan MarketMaker™, onze tool die gedetailleerde marktgegevens levert om beslissingen over uw tarieven te onderbouwen.

Seizoenstarieven bijwerken

4. Inspireer gasten om in uw accommodatie van het seizoen te genieten

Reizigers zijn vaak op zoek naar plaatsen die leuke of unieke mogelijkheden bieden, ongeacht het seizoen. Haal boekingen binnen door seizoenssuggesties en seizoenstaal in uw advertentie op te nemen en focus vervolgens op de gastenervaring.

Of u uw accommodatie nu van een seizoensgebonden sportuitrusting voorziet, een welkomstgids met lokale seizoensactiviteiten verstrekt bij het inchecken of u op kleine details richt, zoals extra dekens voor filmavonden in de winter en extra handdoeken voor zwembaddagen in de zomer, kleine aanpassingen kunnen het verschil maken bij het creëren van een onvergetelijke gastenervaring.

5. Deel foto's van uw accommodatie en de omgeving in alle seizoenen

Help reizigers zich een voorstelling te maken van hun verblijf in uw accommodatie door uw foto's regelmatig bij te werken om uw vakantiehuis in verschillende seizoenen te laten zien. Benadruk voorzieningen zoals een zwembad en een grill voor zomergasten. Pronk met uw gezellige open haard en feestelijke decoratie voor winterreizigers en maak foto's van de zithoek op uw veranda voor voorjaarsvakantiegangers. Het is ook een goed idee om extra aandacht te besteden aan foto's van de buitenkant en de omgeving — denk aan balkons, zwembaden en nabijgelegen paden naar wandelroutes, skipistes of het strand.

6. Noem seizoensgebonden voorzieningen

Een belangrijk onderdeel van het runnen van een vier-seizoenenvakantiehuis is het bieden van voorzieningen die tijdens alle seizoenen handig zijn. Kies bij het vermelden van uw voorzieningen voor seizoenszoekwoorden en laat reizigers zien wat uw accommodatie te bieden heeft, afhankelijk van de tijd van het jaar.

U kunt bijvoorbeeld opvallen bij zomerreizigers door kenmerken als een BBQ, het zonovergoten zwembad en de volledig uitgeruste kajaks te benadrukken. Aan de andere kant kunt u winterreizigers aantrekken door kenmerken te benoemen als de verwarmde badkamervloer, de gezellige open haard en de nabijheid van skiroutes.

Inspiratie nodig? Bekijk deze make-over van een vakantiehuis (met dank aan Vrbo en The Home Depot) om te zien hoe een paar belangrijke updates in de voorzieningen het verschil kunnen maken in uw gastenervaring ... ongeacht het seizoen.

 

Voorzieningen nu bijwerken


Is deze content nuttig?
Deze pagina delen