Bekijk de make-over van het vakantiehuis in de Berkshires

Doe inspiratie op met deze make-over van een vakantiehuis, uitgevoerd met hulp van Vrbo en The Home Depot.

Premium Eigenaren Rebecca en Pras wilden graag dat hun huis aan het meer in de Berkshires het hele jaar door zoveel mogelijk werd geboekt. Vrbo gaf in samenwerking met The Home Depot belangrijke delen van het huis een moderne update. Hiermee legden we de basis voor langetermijnomzet en een ultieme gastenervaring.

Zo'n 70% van de reizigers is bereid meer te betalen voor accommodaties die hun favoriete voorzieningen en diensten bieden.

Expedia Group, Wat reizigers willen in 2021

 

Entree voor en na

 

Creëer een uitnodigende omgeving

Het is belangrijk dat gasten zich thuis voelen vanaf het moment ze uw vakantiehuis binnenkomen. Naast een soepel incheckproces, is de entree dé kans om een positieve eerste indruk te maken en gasten meteen op hun gemak te stellen.

In het huis in de Berkshires creëren aantrekkelijk groen, een hoekje voor schoenen en jassen en een uitnodigende haltafel de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

 

Ga goed van start


 

Sauna voor en na

 

Overtuig gasten met unieke voorzieningen

Denkt u dat voorzieningen enkel een leuk extraatje zijn? Dan heeft u het mis. Zo'n 70% van de reizigers is namelijk bereid meer te betalen voor accommodaties die hun favoriete voorzieningen en diensten bieden.*

De accommodatie van Rebecca en Pras beschikt over een felbegeerde, met handdoeken en badjassen uitgeruste sauna vlak bij de ingang, zodat rust en ontspanning eenvoudig binnen handbereik zijn voor gasten.

 

Prijs voorzieningen aan


 

Keuken en eetgedeelte voor en na

 

Voeg een snufje keukenmagie toe aan de gastenervaring

We weten hoe belangrijk de keuken en het eetgedeelte zijn voor reizigers bij het boeken van een vakantiehuis. In meer dan 1,5 miljoen van onze Vrbo-advertenties behoort een volledig uitgeruste keuken tot het aanbod.**

Om reizigers te blijven aantrekken, is het belangrijk dat bepaalde onmisbare apparaten en al het benodigde kookgerei aanwezig zijn. De keuken en het eetgedeelte in de accommodatie van Pras en Rebecca zijn gemoderniseerd met nieuwe apparaten, functionele meubels en een wafelijzer waarmee gasten er een echt verwenweekend van kunnen maken.

 

Bedenk wat gasten willen


 

Woonkamer voor en na

 

Creëer een plek om samen te zijn

De woonkamer is een grote trekpleister voor gasten, omdat deze ze een ruimte biedt waarin ze bij elkaar kunnen komen, iets wat ze bij een doorsnee verblijf in een hotel niet hebben. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is voor alle gasten om comfortabel samen tijd door te brengen, met een functionerend entertainmentcentrum en een paar activiteiten om zich op regenachtige dagen mee te vermaken.

Soms kunnen de kleinste aanpassingen al een enorm verschil maken. In het geval van Rebecca en Pras hebben een nieuwe lik verf en het herschikken van de meubels de leefruimte een veel fijnere sfeer gegeven.

 

Geef ruimtes een upgrade


 

Badkamer voor en na

 

Stel een persoonlijke verzorgingsoase samen

De badkamer is een functionele ruimte, maar dat betekent niet dat u het ontwerp geen persoonlijke toets kunt meegeven.

Eenvoudige aanpassingen kunnen de ruimte direct opfrissen en het gevoel van een spa creëren. In het huis in de Berkshires zorgen een nieuw behang, nieuwe spiegel en nieuw douchegordijn samen heel eenvoudig voor een rustgevende en frisse ruimte.

 

Creëer rust en regelmaat


 

Slaapkamer voor en na

 

Nodig uit tot zoete dromen

Rust en ontspanning: dat is waar vakantie om draait. Maak die belofte waar met een slaapkamer die is ingericht op maximaal comfort. In het huis in de Berkshires maken nieuwe verlichting en nieuw beddengoed van de hoofdslaapkamer een ruimte om heerlijk tot rust te komen na een dag vol plezier aan het meer.

 

Update de slaapkamers


 

Terras voor en na

 

Ook buiten is het goed toeven

Onderschat de aantrekkingskracht van een fijne buitenruimte niet. In 2022 was 'zwembad' de meest gezochte Vrbo-voorziening in grote markten.***

Als eigenaar kunt u een spetterende indruk maken (ook als u geen zwembad heeft) door een uitnodigende buitenruimte te creëren waar uw gasten zich kunnen ontspannen. Alleen al door de tafels en stoelen te vervangen, zoals te zien op de foto's van de accommodatie van Rebecca en Pras, kunt u heel eenvoudig een aangename loungeplek samenstellen.

 

Creëer een groene oase


Laat u van uw beste kant zien

Toont u alles wat uw vakantiehuis te bieden heeft aan potentiële gasten? Of u nu onlangs renovaties heeft uitgevoerd of alleen een apparaat door een nieuwer exemplaar heeft vervangen, werk uw advertentie meteen na de aanpassing bij om alle voorzieningen weer te geven die uw accommodatie te bieden heeft.

 

Werk uw advertentie bij

 

Geen Vrbo-eigenaar? Adverteer vandaag nog uw accommodatie.

 

*Expedia Group, Wat reizigers willen in 2021
**Expedia Group, interne partnergegevens, juli 2022
***Expedia Group, interne zoekgegevens uit Q2 2022 ten opzichte van Q2 2021

 


Is deze content nuttig?

Deze pagina delen