De nieuwe reizigersmentaliteit begrijpen

Van prijs en flexibiliteit tot duurzaamheid en inclusie; weet u wat het belangrijkste is voor uw gasten?

Ons meest recente onderzoek laat zien hoe de voorkeuren van reizigers veranderen en wat ze tegenwoordig waarderen bij het boeken van reizen. 

Ontdek wat reizigers belangrijk vinden

Download nu het Reizigerswaarde-indexrapport om te zien hoe mensen boekingsbeslissingen benaderen en wat ze het meest waarderen bij het reserveren van vakantiehuizen in 2021. 

Duik vervolgens dieper in de specifieke inzichten van de vakantiehuizensector door het onderstaande snapshot-rapport te downloaden.

 

Rapport downloaden   

Snapshot downloaden

 

Reizigers waarderen flexibiliteit

Reizigers hechten veel waarde aan de mogelijkheid om een volledige terugbetaling te krijgen, maar een flexibel beleid is van veel belang bij het boeken van een gezinsvakantie.

Reizigers waarderen verbeterde schoonmaak

Behalve het ontvangen van een volledige terugbetaling, waarderen vakantiereizigers verbeterde reinigings- en desinfectiemethoden het meest.

Reizigers waarderen contactloze ervaringen

Reizigers geven de voorkeur aan contactloze gastenervaringen, vooral tijdens het in- en uitchecken.

Reizigers winkelen met hun waarden

Meer dan de helft van de reizigers kiest liever voor - en is bereid meer uit te geven aan - vakantiehuizen met een milieuvriendelijk en inclusief beleid.

Meer ontdekken

Download het Reizigerswaarde-indexrapport en duik vervolgens dieper in de specifieke inzichten van de vakantiehuizensector in ons snapshot-rapport.

 

Rapport downloaden


Snapshot downloaden

 

 


Is deze inhoud nuttig?

Deel deze pagina