Hulp en veelgestelde vragen


Heeft u vragen? Hier vindt u de antwoorden die door onze partners het meest worden gewaardeerd, naast toegang tot stapsgewijze instructies en ondersteuning.

Heeft u nog een vraag?

Vind stapsgewijze instructies voor het uitvoeren van belangrijke taken in ons Hulpcentrum.

Ondersteuning nodig?

Bent u al een partner? Log in op het dashboard voor eigenaren voor wereldwijde ondersteuning.

App nodig?

Blijf van alles op de hoogte en run uw bedrijf, waar en wanneer dan ook.
Download de app.

Ons gebruiksvriendelijke dashboard voor eigenaren is de primaire locatie voor het beheren van uw reserveringen, het bijwerken van tarieven en het up-to-date houden van uw advertentie. Sommige partners kiezen ervoor om een softwareprovider te gebruiken om onze systemen te koppelen. Ze melden zich nog wel aan bij het dashboard voor eigenaren om gebruik te maken van onze meer geavanceerde tools, zoals MarketMaker en Boost.

Als u niet heeft gevonden wat u zocht, kunt u ons Hulpcentrum bezoeken voor stapsgewijze instructies voor het gebruik van onze producten.

Geïntegreerde agentschappen gebruiken software van derden of eigen software die ze aan onze marktplaats hebben gekoppeld om hun advertenties te beheren. Geïntegreerde agentschappen kunnen hun advertenties rechtstreeks vanuit hun software beheren door middel van een integratiefeed die automatisch reserveringen, voorzieningen, foto’s en meer bijwerkt.

Bezoek de pagina met lokale wetgeving in uw dashboard voor meer informatie.  

Als u een bijdrage wilt leveren of meer wilt weten over het beleid in uw gemeenschap, neem dan contact op met GovernmentAffairs@Vrbo.com.

Reizigers willen graag een volledige beschrijving van een vakantiehuis aan de hand van foto’s, dus we raden aan om ten minste 25 foto's van hoge kwaliteit te uploaden voor de advertentie van uw vakantiehuis.

Een virtuele rondleiding is een tool waarmee reizigers een interactief beeld van uw vakantiehuis kunnen ervaren. In tegenstelling tot een filmpje gebruiken virtuele rondleidingen een reeks 360-gradenbeelden die zijn samengesteld om een simulatie van uw vakantiehuis te creëren. Met virtuele rondleidingen kunnen reizigers zich in hun eigen tempo door uw vakantiehuis verplaatsen, waarbij ze zelf bepalen wat ze zien en waar ze naartoe gaan.

U kunt uw annuleringsbeleid bewerken in het gedeelte Regels & beleid op het tabblad Annuleringsbeleid. 

U kunt uw schoonmaakprocedures aan uw advertentie toevoegen via het tabblad ‘Gezondheid en veiligheid’ in uw vakantiehuisinstellingen.

U kunt uw toeslagen wijzigen in uw tariefinstellingen op het tabblad Toeslagen. 

Uw recensies worden weergegeven in het gedeelte Recensies bij de advertentie van uw vakantiehuis.

Als u meerdere vakantiehuizen op meerdere locaties beheert, kunnen de dagelijkse activiteiten omslachtig worden. Software kan helpen bij het oplossen van problemen, zoals:
  • Problemen met het beheren van meerdere kalenders
  • Vakantiehuizen publiceren/adverteren op meerdere sites
  • Problemen met de boekhouding voor meerdere sites

Vraag uw gasten om de app voor reizigers te downloaden en zich aan te melden met dezelfde aanmeldingsinfo die ze hebben gebruikt om de reservering te maken. Uw gasten kunnen de informatie vinden onder ‘Mijn reserveringen’.

Als uw gast de app niet wil of kan downloaden, kan hij of zij de informatie op internet vinden. Uw gasten kunnen zich op een computer aanmelden bij hun account en ‘Mijn reserveringen’ selecteren in de vervolgkeuzelijst bij hun naam bovenaan de pagina. Vervolgens selecteren ze uw vakantiehuis om de inhoud van uw welkomstgids te bekijken.

Drie dagen nadat uw gast is uitgecheckt, sturen we u een e-mail waarin we u vragen hun verblijf te beoordelen. Wanneer u uw recensie indient, laten we uw gast dit per e-mail weten en nodigen we hem of haar uit om binnen 14 dagen een eigen recensie achter te laten.